Onze cookies

Algemene informatie over onze cookies. Wij zijn verplicht de gebruiker te informeren over ‘cookies’ en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van cookies om van de functionaliteiten op onze website optimaal gebruik te kunnen maken. Ook kunnen wij hiermee analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, en welke zoekwoorden populair zijn. Op basis daarvan kunnen we ons aanbod verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie je bent, maar alleen om je bezoek aan onze site te analyseren.

Social Media

Op WetWave zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op social media netwerken zoals Twitter, OnlyFans & Facebook. Voor het functioneren van deze buttons wordt gebruik gemaakt van cookies van de social media partijen, zodat deze jou herkennen op het moment dat je een product of pagina wilt delen. Deze cookies maken het dus mogelijk dat ingelogde gebruikers van geselecteerde social media bepaalde inhoud van WetWave indirect delen met deze derde partijen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven.

Uitschakelen

Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer en browser waarop je een handeling uitvoert. Indien uitgeschakeld kunnen functies onbruikbaar worden en kan het de functionaliteit van WetWave benadelen. 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wij verzamelen de volgende soorten persoonsgegevens: 

• Voor- en achternaam
• Adresgegevens
• E-mailadres
• Gegevens over jouw surfgedrag op onze website
• Verwijzende URL
• Internetbrowser en apparaat type
• Locatiegegevens
• IP-adres
• Bankrekeningnummer

Verwerking van persoonsgegevens – Welk doel en op basis van welke grondslag 

Je stemt ermee in dat wij jouw verzamelde persoonsgegevens (zie hierboven) kunnen gebruiken voor de volgende doeleinden: 

• Om jou toegang te geven tot onze diensten
• Om contractuele afspraken met WetWave mogelijk te maken
• Om contact met jou op te nemen via e-mail
• Om mogelijk verboden diensten, illegale activiteiten, fraude en inbreuken op de beveiliging te voorkomen, op te sporen en te onderzoeken
• Om inbreuken op auteursrechten te voorkomen, op te sporen en te onderzoeken
• Om andere diensten te verlenen, indien je ons hiertoe hebt verzocht

We kunnen je gegevens ook gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:

• Contact met onze klantenservice
• Persoonlijk advies
• Contact met de verkopers
• Reviews, feedback en klanttevredenheidsonderzoek
• Verbeteren van onze beveiliging

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. Verstuurt een verkoper ongevraagd reclame of contactgegevens? Neem contact met ons op. 

Verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens 

De verkoper ontvangt jouw naam en/of adresgegevens wanneer je een bestelling plaatst. Met deze gegevens kan de verkoper de bestelling afronden en naar je toe laten verzenden. De verkoper is gewezen op de privacyaspecten en draagt als derde een eigen verantwoordelijkheid voor een passend beschermingsniveau en/of passende beschermingsmaatregelen van de verstrekte gegevens. Verder is de verkoper volledig verantwoordelijk voor de afhandeling van bestellingen: oftewel WetWave levert de informatie en de verkoper verstuurt.  Indien er problemen of onduidelijkheden zijn over een bestelling zijn, dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen met WetWave. 

Beveiliging van jouw gegevens 

Er zijn verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wordt ontvangen op onze site. Wanneer jouw gegevens worden overgedragen of ontvangen op deze website, zal altijd gebruik worden gemaakt van de coderingstechnologieën, die erkend zijn als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Deze website maakt gebruik van het coderingssysteem TLS (Transport Layer Security) c.q. SSL (Secure Socket Layer). 

Hoe lang worden je persoonsgegevens bewaard?

WetWave bewaart je persoonsgegevens niet langer dan wettelijk toegestaan is, om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen: 

• E-mailberichten worden meestal na 1-6 maanden verwijderd, tenzij deze e- mailberichten betrekking hebben op de bedrijfsvoering (7 jaar bewaarplicht).
• Contactberichten worden niet bewaard.
• De verkoper heeft alleen toegang tot bepaalde persoonsgegevens om jouw bestelling in te vullen en af te ronden.
• Van de Belastingdienst moet alle administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar worden bewaard.
• Gegevens die worden gebruikt om fraude te voorkomen bewaart Wetwaves zo lang wettelijk is toegestaan.

Minderjarigen 

Minderjarigen mogen geen gebruik maken van deze website. 

Cookies of vergelijkbare technieken 

Technisch noodzakelijke cookies 

Deze cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert. Denk bijvoorbeeld aan functionaliteiten zoals inloggen op een persoonlijk account of het bestellen van producten. Daarnaast verzamelen wij met deze cookies statistieken over het gebruik van de website. Door het in kaart brengen van het gebruik, kunnen wij de website voortdurend blijven verbeteren met als resultaat een steeds betere gebruikerservaring. Hier gebruiken wij ook software van derden voor, namelijk Google Analytics, die wij privacy vriendelijk hebben ingesteld. De statistieken en rapportages die hieruit naar voren komen, zijn niet te herleiden naar individuen.

Voor meer gedetailleerde informatie over ons gebruik van deze technologieën verwijzen wij je graag naar ons Cookiebeleid.

Cookies verwijderen in Chrome 

1. Klik op de 3 puntjes, rechtsboven. Klik op Geschiedenis › Geschiedenis > Browsegegevens wissen.
2. In het menu ‘Browsegegevens wissen’ staat de optie om je browsegegevens te wissen vanaf bepaald moment- of vanaf het eerste gebruik tot en met alleen het laatste uur. Daaronder kies je wat je wilt wissen. Markeer ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens’.

Cookies verwijderen in Safari

Open Safari en ga naar Safari › Voorkeuren › Privacy › Bewaarde cookies en gegevens verwijderen › Beheer websitegegevens > Verwijder alles.

Cookies verwijderen in Firefox

Klik op de 3 streepjes rechtsboven, klik op Opties > Privacy > Individuele cookies verwijderen.

Cookies verwijderen in Microsoft Edge

1. Klik op de 3 puntjes rechtsboven > Instellingen. Klik onder ‘Browsegegevens wissen’ de optie ‘Kies wat je wilt wissen’.
2. Selecteer de cookies (voorgeselecteerd) > Druk op de knop ‘Wissen’.

Cookies verwijderen in Internet Explorer

Klik op het tandwiel rechtsboven › kies Internetopties > tab Algemeen. Klik onder ‘Browsegeschiedenis’ op ‘Verwijderen’.

Delen van gegevens

Wij zullen de gegevens die wij over jou hebben verzameld niet verkopen aan derden of anderszins openbaar maken, behoudens op de wijze als hieronder beschreven. Wij kunnen in de toekomst gegevens die wij van jou hebben verkregen of over jou hebben verzameld met behulp van de Website aan dienstverleners verstrekken die wij hebben ingeschakeld om bepaalde diensten namens ons te verrichten, zoals het hosten of het beheren van deze Website of het analyseren van gegevens. Wij zullen dan met dergelijke dienstverleners contractueel overeenkomen, dat zij passende waarborgen zullen hanteren ten aanzien van de bescherming van de gegevens die zij namens ons verwerken.

Het kan zijn dat wij gegevens over jou openbaar moeten maken op grond van een wettelijk voorschrift, op last van toezichthouders of andere overheidsorganen, om onze rechten te beschermen of te verdedigen, of om illegale activiteiten, vermeende fraude, of schendingen van de voorwaarden met betrekking tot het gebruik van de website dan wel andere toepasselijke voorwaarden te onderzoeken, te voorkomen of tegen op te treden. Ook behouden wij ons het recht voor om gegevens die wij over jou hebben verzameld, over te dragen in het geval dat wij (een gedeelte van) onze bedrijfsactiviteiten verkopen of overdragen. Binnen WetWave kunnen jouw gegevens binnen de Europese Unie worden uitgewisseld voor de hiervoor genoemde doeleinden. Uitwisseling speelt met name voor marketingdoeleinden en activiteiten van intern beheer (waaronder interne analyses). Uiteraard worden niet meer gegevens uitgewisseld dan redelijkerwijs noodzakelijk.

Doorgifte van gegevens

Het kan zijn dat wij de gegevens die wij verzamelen met behulp van deze website doorgeven aan andere landen dan het land waarin de gegevens oorspronkelijk zijn verzameld. Het is mogelijk dat dergelijke landen niet hetzelfde beschermingsniveau waarborgen ten aanzien van persoonsgegevens als in de Europese Unie. Indien wij uw persoonsgegevens doorgeven aan landen buiten de Europese Unie (dan wel de Europese Economische Ruimte), dan zullen wij de persoonsgegevens beschermen, zoals beschreven in dit privacyverklaring en zullen wij ervoor zorgen dat gegevens alleen worden doorgegeven als er een passend beschermingsniveau wordt gehanteerd en/of passende beveiligingsmaatregelen zijn getroffen.

Wij geven nooit toegang aan derden om iets te herstellen of toe te passen aan de website van WetWave. Dit lossen wij zelf op in samenwerking met onze hosting provider. Ook zo zorgen we dat jouw gegevens beschermd worden.

Post bezorgservice

De bezorgservices die onze diensten afhandelen weten niet waar of wat je besteld hebt. Zij ontvangen alleen je naam, adres en e-mailadres voor het verzenden van de track & trace code.

Analytics

De Google Analyticscookie is conform de richtlijnen van Autoriteit Persoonsgegevens ingesteld. De functie ‘gegevens delen’ is uitgezet en de laatste cijfers van het IP-adres is geanonimiseerd. Er wordt verder geen gebruik gemaakt van andere Google diensten i.c.m. de verkregen informatie van Google Analytics.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. We raden je aan de privacyverklaring van deze websites aandachtig door te lezen, voordat je van de link(s) op deze websites gebruik maakt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Voor vragen over deze privacyverklaring, of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens, kun je contact met opnemen via het contactformulier op deze website of via info@wetwaves.nl

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

× Need help?